top of page
Flower Petals

KUKA OLEN?

Olen elämäntapa- ja ammattidomina. BDSM on minulle filosofia ja taiteenmuoto. Se on minulle elämäntapa, joka vahvistaa minua ja voimaannuttaa leikkikumppaneitani.

Olen ollut kinky seitsemän vuotta. Tuona aikana olen aktiivisesti kouluttautunut ja hankkinut tietoa sekä harjoitellut säännöllisesti dominointia. Haluan välittää sanomaa muille siitä, että dominointi voi olla valoisaa ja leikkisästä, positiivisesta energiasta lähtöisin toimivaa. Olen saanut klassisen dominan koulutuksen PhD Mistress Colette Pervetteltä.

En salli päihtymystä enkä huumeita ja arvostelukykyysi vaikuttavia aineita sessioon tullessasi enkä session aikana. Sessioissani en ole alasti enkä tarjoa seksipalveluita.

Teen dominasessioita, koska rakastan sitä, mitä teen.

Haluan pitää yllä sitä ammattimaista ja positiivista energiaa, josta käsin teen sessioni. Tämä tarkoittaa myös sitä, että olen valikoiva sen suhteen, kenet otan luokseni sessioon.

Henkilööni liittyvät tiedot

Ikä: 32
Pituus: 167 cm
Paino: 76 kg
Vaatekoko: M/L (EU40 / UK12 / US10)
Alusvaatteet: 85D (36D)
Kengän koko: 40
Kieli: Kanssani voi sessioida suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

❤️ Sensation Play – jää, kynttilänvaha, Wartenbergin pyörä, nännileikit, sähköleikit (Tazapper, sähköjohtimet), aistideprivaatio, kevyt hengityksen kontrollointi (tukahduttaminen, kasvoilla istuminen).

❤️ Fetissit & palvonta – jalkojeni palvonta, sukkahousut/nailon/saappaat/kengät, silmälasit, nahka/lateksi/PVC -fetissi.

❤️ Tyttöily – ristipukeutuminen, sissifikaatio & sisäkkökoulutus, pakotettu-bi-fantasiat.

❤️ Roolileikit – pet play, opettaja/oppilas, pomo/työntekijä, kuulustelija/vanki, terapeutti/potilas, äiti/lapsi, pony play, age play jne.

❤️ Lääketieteelliset leikit – hoitajafetissi, sondaus, neulotus, sähköleikit, sisätutkimukset, kaikenlaiset lääketieteelliset roolileikit.

❤️ Double/Triple Domme sessiot – Teen yhteistyötä muiden Dommejen kanssa, jotka on kutsuttu sessioon pyynnöstä ja lisäpalkkiosta.

❤️ Eettinen Findom / rahaorjuus – lahjat, ostotapahtumat, velkasopimukset, taloudellinen konsensuaalinen kiristys, laskujeni maksaminen, kortti/pankkitilisi valvonta. Rahaorjuuden toteuttaminen eettisesti tarkoittaa yhteisymmärrystä taloudellisista rajoistasi eikä se aina perustu nöyryytykseen. Todellinen Domme ei lypsä sinua tyhjäksi, vaan hän antaa sinun kokea tunteita, joita haluat kokea budjettisi rajoissa eikä koskaan aja sinua riippuvuuteen.

Kiinnostuksen kohteeni

Kannatteleva teema kaikissa sessiossani on psykologinen tanssi ja leikkisä ote. Tutkin sinut läpikotaisin ja tiedän, mitä tehdä ja mitä sanoa, miten ja milloin sanoa ja tehdä se mitäkin tavalla, joka vie sinut vastaanottavaisuuden tilaan.

Olen kiinnostunut monenlaisista aktiviteeteista ja jatkuvan harjoittelun myötä repertuaarini kasvaa päivä päivältä. Alla olen listannut aktiviteetteja, joista pidän eniten. Voit lukea lisää tarjoamistani aktiviteeteista täällä.

❤️ Psykologinen dominointi – orjakoulutus, sanalliset käskyt, sanallinen ja fyysinen nöyryytys, ihmishuonekalu, sisäkkökoulutus, täydellinen vallansiirto.

❤️ Bondage – shibari/kinbaku, muovikääreeseen tai nahkaan muumioiminen, nahkakahleet ja -naamarit, levittimet, vankina pitäminen.

❤️ Tease & Denial – kiinni sitominen (juuttiköydet) ja kiusaaminen, CFNM, edging, orgasminhallinta, siveyskoulutus, vietteleminen ja kiusaaminen feminiinisen ylivallan perustana.

❤️ Impact Play – flogger (yksi- ja kaksikätinen Florentine-tyyli), läpsiminen, raippaaminen, piiskaaminen (single tail, cat o' nine tail), bastinado. Saan koulutusta välineiden käyttöön ja minulla on käytössäni kokoelma korkealaatuisia kuritusvälineitä.

❤️ Anaalileikit – strap-on, tapit, anaalikoukut, peppukoulutus, fistaus.

❤️ Eriteleikit – kysy tarkempia tietoja.

bottom of page