top of page
Bdsm domina fetissi

MITÄ TARJOAN?

Toteuta fetisseihisi ja alistetuksi tulemiseen liittyvät haaveesi

ROOLILEIKIT: LEMPEÄÄ FANTASIAA TAI ANKARAA KURITUSTA

Oletko ollut tuhma oppilas, joka joutuu puhutteluun? Kenties univormuun pukeutunut opettajatar pitää oppilaalleen jälki-istunnon, joka tuntuu vielä viikon päästä takapuolessa. Kenties äiti kurittaa ja kasvattaa sinua, koska olet tullut liian myöhään kotiin. Tai ehkä hoitajatar tutkii tarkasti kaikki ruumiinaukkosi työpaikan rutiinitarkastuksessa. Roolileikissä vain taivas on rajana.

JALKAFETISSI: OLET JALKARAHI, PESUVATI TAI HIERONTALAITE

Naiselliset jalkani vaativat palvontaasi ja huomiotasi. Minulla on paikka avoinna jalkarahille, pesuvadille ja hierontalaitteelle. Voin päättää puolestasi, tapahtuuko nahkasaappaitteni pesu vedellä vai kielelläsi. Jos fantasioit murskaamisesta, tallon sinua mielelläni tai kävelen päälläsi. Haluan mielelläni nähdä poskesi jalkapohjani alla, jotta tiedät tarkalleen, mikä on paikkasi.

FINDOM: RAHAORJUUS

Rahaorjuus saa minut syttymään. Vastaanotan mielelläni kovalla työllä ansaitun palkkasi, ja nautin siitä täysin rinnoin esimerkiksi käymällä hieronnassa tai illallisella. Pakotan sinut erittäin mielelläni raha-automaatikseni, turvallisuutesi ja rajasi huomioiden. TeamViewerin kautta pakotan sinut katsomaan tuhlaamistani ja taloudenhallintaani.

SHAMPANJA JA KAVIAARI & MUUT ERITTEET

Syljen kenties jo pureksimani herkun päällesi osoittaakseni asemani ja sen, että omistan sinut. Merkkaan sinut pissallani ja kakallani. Annan kultaisen suihkuni tulla päällesi, koska olet olemassa toimiaksesi vessanpyttynäni. Elämäntehtäväsi on nauttia kultaista nektariani, jotta tunnet hallitsevuuteni kirjaimellisesti suonissasi.

CBT & ERILAISET ASUT: LATEKSI, NAHKA JA KUMI

Sondaus eli kirurginteräksisen sondin avulla virtsaputkesi tunnustelu herättää minussa mielihyvää. Kokeilen, miten omistautunut olet sadistiselle nautinnolleni. Kenties fantasiaasi liittyy kivestesi korkokengillä tallominen tai kalun läpsiminen. Endorfiinit ryöppyävät, kun nautin käsittelystäsi. Aloitan aina hellästi ja otteeni kovenevat ajan myötä, kun näen ja kuulen vastaanottavaisuutesi.

Jos nautit erilaisista materiaaleista kuten nahasta, kumista tai lateksista, saatan laittaa sinut haistelemaan ja maistelemaan jalkojani, haaraväliäni tai kainaloitani. Sinusta ja käytöksestäsi riippuu, onko käsittelyni lempeä vai tuskaisa...

ALISTUMINEN & ORJUUTUS

Fantasioitko siitä, miten kipu ja hellyys vuorottelevat? Kosketukseni voi olla yhtä lailla nopea ja voimakas kämmenen lyönti pakaroillesi kuin lempeä hyväilykin. Haluatko kuulla minun kihertelevän, kun kiemurtelet edessäni tiukasti köytettynä? Kenties haluat kokea, miltä tuntuu olla kirjaimellisesti sähköisen olon tuottavan Tazapper-leluni armoilla. Jos pidät enemmän psykologisesta vallankäytöstä, verbaalinen sanan säiläni pitää sinut tiukasti aisoissa. Saatan laittaa sinut siivoamaan alasti koko kotini tai toimimaan ihmishuonekalunani. Voin nostaa väsyneet jalkani uskolliselle jalkarahilleni, tai nauttia ihania virvokkeita ihmistarjottimeltani.

FEMINISAATIO & TYTÖKSI LAITTAUTUMINEN

Puen sinut mielelläni ihaniin, naisellisiin vaatteisiin. Kenties nautit silkin pehmeästä hyväilystä ihoasi vasten tai esimerkiksi mesh-sukkahousujen tunnusta reisiäsi vasten. Taion kauniin meikin kasvoillesi ja letitän mielelläni pitkät hiuksesi. Muokkaan ja muovaan sinusta täydellisen, itseäni miellyttävän lutkan, jonka voin roolileikissämme laittaa kadulle myymään itseäsi minun hyväkseni. Koulutan sinusta itselleni täydellisen sisäkön, jonka olemassaolo palvelee tarpeitani puhtaudelle, järjestelmällisyydelle -- ja palvelijattareni nöyryydelle.

ANAALILEIKIT: STRAP-ON & ANAL TRAINING

Haluatko tuntea kosketukseni puhtaassa pepussasi? Kenties nautit anustapeista tai helmistä. Nautin suuresti omaan peppuusi työntymisestä strap-on-dildollani. Minulta löytyy eri paksuisia ja tuntuisia dildoja, joista löydämme varmasti yhdessä sopivan. Venyttelen ja koulutan peppuasi ottamaan vastsaan mitä erilaisimpia leluja ja tuntemuksia. Miltä tuntuukaan jääpala peräaukossa? Saatan haluta tarkemmin selvittää, miten vastaanottavainen peppusi on. Mikäli toivot fistausta itsellesi, kyseessä on arvokkaampi lisätoive, johon valmistaudun etukäteen huolella.

PIKKUISTELU JA ABDL

Vaihdan sinulle vaipat, taputan talkkia pepullesi ja sitten onkin päiväunten aika. Päiväunilta herättyäsi syötän sinut kädestä pitäen. Joskus äiti on hellä ja hoitava, joskus taas rankaiseva. Ymmärrät varmasti, että kaikki mitä teen on omaksi parhaaksesi. Et jätä minulle vaihtoehtoja, vaan minun täytyy saada oppi menemään perille. Jos sinulla on tietty vaippamerkki, jota suosit, ota ne mukaasi. Minulta löytyy vaippoja, tutteja ja tuttipullo, pesuliinoja sekä isommalle lapselle värityskirjoja, pehmoleluja ja muuta kivaa.

ETÄTAPAAMISET: DICK RATING JA VIIKKOTEHTÄVÄT

Arvostelen sinut kuvasi perusteella. Fantasiasi ja sopimuksemme mukaan voin kertoa, mistä erityisesti elimessäsi pidän - tai voin halutessasi olla hyvinkin vaativa ja kriittinen niin, että poskesi kuumottavat tuomioni jäljiltä. Voin keksiä sinulle viikkotehtäviä: laitan esimerkiksi sinut runkkaamaan lautaselle, josta sitten syöt oman tuotoksesi. Sovimme etukäteen, että toimitat minulle kuvan tai videon todisteeksi siitä, että tehtävä on onnistuneesti ja hyväksytysti suoritettu.

SIVEYSKOULUTUS

Tunnetko, että kaipaat seksuaalisuutesi suhteen ankaraa kurinpitoa? Nautitko siitä, että joku muu pitää nautintoasi hallinnassaan? Lukitsen sinut mielelläni siveysvyöhön ja säännöstelen nautintoasi. Luovuttaessasi itsesi ja siveysvyösi avaimet haltuuni koet ultimaattisen ja turvallisen kontrollin menetyksen.

TEASE & DENIAL: EDGING JA POST ORGASM TORTURE

Nautitko siitä, ettet saa makeaa mahan täydeltä - tai makeaa ollenkaan? Tuntuuko post-orgastinen kidutus sinusta mukavan epämukavalta? Saatan antaa sinun vain katsella, kun pidän hauskaa ja kiusoittelen sinua. Välillä voin palkkioksi hyvästä käytöksestä sipaista herkkiä paikkojasi. Vien sinut äärirajoille ja lopetan parhaalla (tai pahimmalla) mahdollisella hetkellä.

HENGITYKSEN KONTROLLOINTI

Säätelen hengitystäsi ja päätän, milloin saat haukata happea ja milloin et. Peitän kädelläni suusi ja sieraimesi, katsellen silmiäsi, joihin saattaa kihota kosteutta. Viime hetkellä päästän ilman virtaamaan vapaasti keuhkoihisi. Toisaalta saatankin laittaa sinut makaamaan lattialle ja peittää kasvosi jalkapohjillani painamalla alaspäin. Palkitsen sinut hientuoksuisella ilmalla ja kuuntelen ilolla haukkomistasi allani.

WAX PLAY: STEARIINILEIKIT

Jo muinaiset kiinalaiset tiesivät, millainen vaikutus tiputetulla vesipisaralla voi olla! Käytän turvallisia ja silti ihanasti tuntuvia kynttilöitä tehdäkseni sinusta elävän taideteoksen. Steariini voi tippua hypnoottisen rytmikkäästi ja lempeästi, tai sitten voin kurittaa sinua juuri ja juuri siedettävän kuumuuden rajoilla.

PRIMAL PLAY: PAINI

Annan eläimellisen puoleni päästä valloilleen kanssasi, hiki saa tulla ja äännähdyksiä saa kuulua. Rimpuilu on hyödytöntä, kun asetun koko kehon painollani päällesi ja pidän tiukasti kiinni. Varmistan, ettet pääse karkaamaan, vaikka kuinka pyrkisit irti otteestani. Ihanan painisession jälkeen on hyvä rauhoittua hetki yhdessä.

EROOTTINEN HYPNOOSI

Haluatko oppia, millainen voima suggestiolla voi olla? Kiedon sinut pikkurillini ympärille pelkällä äänelläni, asettaen hypnoosissa esim. korvanlehteesi nännin tai terskan, tai ehkä penetroidun sinuun mielikuvassamme metrien pituudelta. Sulje silmäsi ja anna mielesi antautua, kun ääneni ja suggestioni muokkaavat sinusta juuri niin vastaanottavaisen kuin haluan sinun olevan.

bottom of page