top of page
Flower Petals

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Alta löydät yleiset ohjeeni ja sääntöni domina- ja fetissitapaamisiin liittyen. Luethan tämän, ennen kuin sovit tapaamisen!

MITÄ VOIN KANSSASI TEHDÄ JA MISSÄ?

Sovimme etukäteen ennen tapaamistamme, mitä siihen kuuluu. Minulla on oma studio, Waltasali, joka sijaitsee Pasilan, Konepajan ja Alppilan rajalla. Kun haet sessioon, täytäthän lomakkeen tarkasti toiveidesi osalta, jotta osaan ottaa ne sessiota suunnitellessani huomioon.

Liikun säännöllisen epäsäännöllisesti ympäri Suomea. Matkustan mielelläni myös niin sopiessamme luoksesi laskuusi.

MITEN VALMISTAUDUN TAPAAMISEEMME?

Olethan siisti yleisilmeeltäsi, kun tapaamme. Valmistaudun itse tapaamiseemme huolellisesti ja arvostan hyvää tuoksuasi ja puhtauttasi. Karvojasi sinun ei tarvitse ajella takiani, ellet halua tehdä niin itse. 

 

Ei haittaa, vaikka olisit vähän hermostunut - se on vain kutkuttavaa! Muistathan, että ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. En tapaa sinua, jos olet selkeästi päihteiden vaikutuksen alaisena.

VOINKO LÄHESTYÄ SINUA VAPAA-AJALLA?

Pidän yksityiselämäni ja sen ihmissuhteet erillään asiakassuhteesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että minua ei voi pyytää tämän sivun tai tapaamisen kautta tyttöystäväksi.

 

Jos näet minut, voit kuitenkin tervehtiä minua vapaasti ja teen todennäköisesti näin myös itse. Arvostan herrasmiesmäisyyttä, kohteliasta ja iloista käytöstä - näin pidät minutkin onnellisena ja iloisena, ja pidän sinusta jatkossakin!

TEETKÖ TÄTÄ VAPAAEHTOISESTI?

Kyllä. Olen oman itseni valtiatar. Vastaan toiminnastani vain itselleni - ja tietysti sinulle. Kukaan muu ei ohjaile seksuaalista tai taloudellista toimintaani kuin minä itse.

Olen ollut aktiivinen kinky-yhteisössä vuodesta 2017 lähtien. Seksuaalisuuteni ja sen toteuttaminen on olennainen osa elämääni, toimin sitten tämän alan yrittäjänä tai en. Tunnen suurta innostusta ja tyytyväisyyttä siihen, että olen nyt ottanut tällä saralla seuraavan luontevan askeleen.

OLETKO NIIN KUTSUTTU "SUGAR BABY"?

En ole. Vapauteni on minulle itseisarvo eikä kiintymykseni ole ostettavissa. Pidän kehollisen ja emotionaalisen autonomian itselläni. Tällöin voin antaa itsestäni parhaat puoleni tapaamisissamme, enkä koskaan ajaudu suorittamaan sessiota tai läsnäoloani siinä.

Minulle tarjotaan säännöllisin väliajoin sugar daddy -järjestelyä. Kieltäydyn kohteliaasti näistä tarjouksista, koska niissä toteutuva valta-asetelma ja käytettävissäolovaatimus ei sovi omalle persoonallisuudelleni.

HINTASI VAIKUTTAVAT KORKEILTA. EN HALUA MAKSAA ITSEÄNI KIPEÄKSI.

Hinnastoni on tarkoituskin karsia ihmisiä pois. Haluan, että minua ja aikaani kunnioitetaan. Saan kymmeniä viestejä, enkä halua ketä tahansa koputtelemaan ovelleni.

Jotkut säästävät rahaa ylelliseen hierontaan, jotkut staycationiin, jotkut taas esim. oopperalippuihin. Kyseessä on nimenomaan elämys, ei välttämättömyystarvike kuten bensiini tai ruoka. Hinnastoni heijastaa tätä. 

OLEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA LIIKENTEESSÄ. MINUA JÄNNITTÄÄ.

Tervetuloa erityisesti Sinulle! Näytän mielelläni, millainen fetissien maailma on ja miten alistumisesta voi nauttia ilman, että domina on tummanpuhuva ja aggressiivinen - ellei juuri se ole asia, joka sytyttää sinut.

 

Tapaamisemme on mahtava ja turvallinen vaihtoehto, jos olet vasta tutustumassa BDSM:n maailmaan. Yhteinen hetkemme etenee juuri niin nopeasti tai hitaasti, kuin toivot ja tunnet olosi hyväksi. Käytämme aina turvasanoja.

KÄVIN LUONASI, JA HALUAN TAVATA SINUT UUDESTAAN. VOINKO OLLA VAKKARISI?

Pitkien suhteiden syntyminen on mahtavaa! Tutun ihmisen kanssa sessioiminen on kokemuksena usein intiimimpi ja epävarmuus hälvenee nopeasti. 

 

Pitkän suhteemme aikana opit myös itse itsestäsi uutta. Kenties löydät itsestäsi uuden puolen - huomaat pitäväsi jostain, mitä et ennen tullut ajatelleeksi, tai ehkä sinulla on elämäntilanne, jossa seksuaalisuuttasi voi olla muuten vaikea toteuttaa. Saat aina palata luokseni, kun siltä tuntuu - pitkänkin ajan jälkeen!

MINULLA ON VAIMO TAI TYTTÖYSTÄVÄ KOTONA. VOINKO LUOTTAA SINUUN?

Mitä välillämme tapahtuu, jää välillemme - en julkaise tai kerro mitään eteenpäin. Yksityisyys, niin omani kuin kävijänikin, on minulle ykkösasia.


Jokainen kävijäni on ainutlaatuinen ja periaatteeni on, etten kysy yksityiselämän tilanteestasi tai taustoistasi enkä tuomitse niitä. Voit olla huoletta luonani - ainoa kanava, jota pitkin muut voivat saada tietoa yhteisistä hetkistämme, olet sinä, jos niin päätät.

KUULUN LGBTIQ+- TAI SUKUPUOLISEEN VÄHEMMISTÖÖN. MITEN SUHTAUDUT MEIHIN?

Tervetuloa erityisesti Sinulle! Olen itse panseksuaali ja seurani on sinulle turvallinen vaihtoehto, jos esimerkiksi haluat kokeilla naisten välistä valtaleikkiä sessiossa. 

MINULLA ON VAMMA TAI ESIM. LIIKUNTARAJOITE. MITEN TOIMIN? VOINKO SILTI TULLA LUOKSESI?

Kiitos luottamuksestasi - se on minulle tärkeää! Jos sinulla on esimerkiksi liikuntarajoitteita tai sairauksia, jotka minun tulee ottaa huomioon, kerrothan niistä minulle ennen tapaamistamme. En kavahda esimerkiksi onnettomuudessa ollutta tai kehitysvammaista kehoa - olet tervetullut luokseni kehostasi riippumatta.

HALUAISIN MUISTAA SINUA PIENELLÄ LAHJALLA.

Jos haluat antaa minulle lahjan, joka todella saa hymyn huulilleni, voit tehdä sen etusivullani. Sieltä löydät haavelistani - mistä haaveilen juuri nyt.

 

Voit myös tuoda lahjasi tapaamiseemme ja saada siten henkilökohtaisesti nähdä iloisen hymyn leviävän kasvoilleni!

bottom of page